Skip to main content

Hoi, ik ben Helga!

Mem (moeder) van Hisse en wonend in Raard
(een dorpje bij Dokkum).

Ik ben een enthousiaste, energieke en positieve vrouw met een nuchtere kijk op het leven en met beide benen op de grond. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en op mijn supboard op het water. Daarnaast hou ik van lange afstand wandelen en met mooi weer maak ik graag wat kilometers toerend op mijn motor!

Mijn passie voor interieur vertaal ik in een ontwerp passend bij de opdrachtgever en passend bij het huis of pand.

Je huis moet een hart hebben, een thuis zijn. Een thuis is waar wonen begint! Een interieur dat weergeeft welke bewoners er leven. Het moet sfeervol zijn, warmte uitstralen en een persoonlijke touch hebben. Met een kleur op de wand, een andere meubelopstelling, een goed lichtplan en de ruimte aankleden met passende woonaccessoires kun je al veel verandering & sfeer aanbrengen in je interieur.

Met mijn ervaring, creativiteit, authenticiteit, enthousiasme & inspiratie help ik jou hier graag mee!

Als gediplomeerd interieurstyliste ben ik dagelijks met interieur bezig. Een thuis creëren voor de klant is voor mij het mooiste wat ik kan bereiken bij het geven van interieuradvies.

Ik verdiep me continue in de nieuwste trends op interieurgebied. Maar ook interieurinvloeden uit de afgelopen decennia’s zijn erg inspirerend! Er is zoveel te ontdekken en te leren op interieurgebied. Dit zorgt er ook voor dat ik me regelmatig laat scholen. In 2016 heb ik de cursus Interieur & Design gevolgd aan de NHL in Leeuwarden. In 2019 heb ik de opleiding Interieur- & Verkoopstyling, Kleurexpertise en Advies via het IVB afgerond.

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Vastgoedstylist. Daarnaast heb ik in 2021 aanvullend de Masterclass Woning fotografie gedaan via House of KIKI. In 2022 heb ik de opleiding  Vastgoedfotografie gevolgd aan de Vastgoedstyling Opleiding.

Jouw droominterieur, mijn passie!

Volg mij op Instagram @enhelgastyling