Skip to main content

Zakelijk interieuradvies

Is jouw kantoor, winkel, restaurant, vakantiewoning, B&B of hotel toe aan een interieur update? Ga je verhuizen of nieuw bouwen? Ik vertaal jouw interieurvraag in een op maat gemaakt interieurplan.

Mijn stijl?

Jouw huisstijl en identiteit toevoegen in een uniek, sfeervol en representatief interieurontwerp met oog voor kleur en het doel van jouw interieurvraag. Ik leg op een creatieve manier verbinding naar de tak waarin je bedrijf actief is en zorg voor interieurmaatwerk dat jouw bedrijfsruimte uniek maakt.

Ik ga graag de uitdaging aan om de identiteit van jouw bedrijf te vertalen naar een inspirerende omgeving voor personeel, klanten of gasten. Ik verras je graag!

Jouw wensen staan centraal

Bij zakelijk interieuradvies zijn jouw wensen leidend. Ik vind het belangrijk dat jij en jouw personeel of gasten zich thuis voelen in het interieur. Natuurlijk zorg ik ook voor het stapje over de drempel voor een uniek ontwerp. Ik denk graag out of the box samen met jou.

Werkwijze bij interieuradvies voor bedrijven

Bij interieuradvies voor bedrijven begin ik altijd met een kennismaking om de wensen in kaart te brengen. Voelen we beide de verbindende klik, dan maak ik na afloop van het gesprek een voorstel en een offerte op maat. Daarna kunnen we starten met de ontwerpfase om tot een mooi ontwerp te komen!

Ben je nieuwsgierig naar wat voor investering dit voor jou is? Neem contact met me op en laten we kennismaken.

Thuis in stijl, met passie ontworpen!

Volg mij op Instagram @enhelgastyling