Skip to main content

Reviews

Hierbij een selectie van reacties van klanten.

"Helga voelt heel goed aan wat voor sfeer je wilt voor je woning, ze is heel toegankelijk en vriendelijk, en bij vragen hadden we altijd snel een reactie. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat."

Rinske

"Voor mijn nieuwe huis waar de woonkamer/keuken zwart en blauw was heb ik Helga gevraagd om het licht en luchtig te maken. Voorkeurskleur: roze! Ik heb al haar adviezen opgevolgd en heb daarmee het subtiele, roze en warme interieur wat ik zelf niet goed kon bedenken."

Astrid W.

Dit zou iedereen moeten doen
"Nadat ik besloten had mijn keuken te vervangen kwam ik er al snel achter dat de kleurkeuze voor een nieuwe keuken best lastig is te maken. In mijn geval een keuken die onderdeel uitmaakt van de woonkamer waardoor het voor mij belangrijk was dat het ook goed past bij de rest van de kamer. Op zoek naar hulp dus! Online stuitte ik op de website van Helga. Wat was dan de reden dat ik voor Helga heb gekozen? Ten eerste kwam de website professioneel over en kon ik op basis van eerdere klussen die ze had gedaan inschatten dat ze niet één eigen stijl heeft. Daarnaast is ze transparant in haar prijzen en kun je heel laagdrempelig een keuze maken uit één van de pakketten. Nadat ik Helga gebeld had, werd ik nog enthousiaster. Waarom? Omdat de passie die Helga voor dit vak heeft fantastisch is en dat merk je al als je haar aan de lijn hebt. Gekozen voor het pakket 'mondeling interieuradvies' met de afspraak dat we indien nodig dit nog uitbreiden. 

Het advies zelf was top en overtrof mijn verwachtingen. Ze heeft veel stalen en voorbeelden mee en neemt serieus de tijd om tot een goed advies te komen. Ze gaat net zolang door tot de perfecte combi is gevonden. Het resultaat was dat ik advies had voor de kleurkeuze van de keuken, een prachtig behang had uitgezocht, nieuwe kleuren op de wanden en veel ideeen voor een eettafel, stoelen en raambekleding. Dit zonder enige verplichting tot aankoop of iets dergelijks. Daarna ook nog regelmatig een appje gekregen als ze toevallig iets leuks had gevonden wat ook goed zou passen. Na dit mondelinge interieuradvies ook nog gekozen voor een personal shopping ochtend. We zijn samen langs de keukenzaak gegaan en de definitieve keuze gemaakt voor de kleuren van de keuken en het werkblad. 

Helga is een zeer sympatieke vrouw en kan zich als stylist goed verplaatsen in de klant. Zowel qua smaak als budget. Iedereen die het eindresultaat ziet vindt het prachtig, ik geef dan ook vaak als reactie 'Dit zou iedereen moeten doen'!"

Cor

"Vorig jaar april kregen we de sleutel van onze woning in Dokkum. Alles gestript, beton vloer, keuken, vensterbanken eruit. En daar kwam onze wens om iemand in te schakelen om er samen 1 geheel van te maken. We kwamen uit bij Helga, haar site, kleurrijke persoonlijkheid en enthousiasme spraken ons aan. We maken een afspraak, daar zaten we op de betonvloer in een lege woonkamer. We hadden wat huiswerk gedaan, plattegrond, keuken  meubels, en kleur ideeën. Wat was het leuk, om samen door de stalen te gaan. Bij de muur houden, andere muur, plafond, vloer, kozijnen, en dat heel vaak. We krijgen van Helga alle tijd om alles op ons te laten inwerken en samen komen we tot een kleurplan. Dat was spannend, daarna alles overlaten aan de schilder. Wat zijn we ontzettend blij met het resultaat de warme uitstraling, die rust, eenheid en gezelligheid creëert. Ik gun iedereen Helga, voor een persoonlijk advies. Niks moet en alles kan! 

Henderika

"Helga heeft mij inmiddels twee keer van een interieuradvies voorzien. De eerste keer was in 2018 en recent vanwege een verhuizing. Ik twijfelde geen moment om haar weer in te schakelen. Helga kan heel goed luisteren naar wensen en is een creatief vat vol ideeën om deze aan te vullen en vorm te geven. Ze is enorm enthousiast en kan je over een drempeltje halen om iets spannends in je interieur te doen. Daar ga je geen spijt van krijgen! Ze neemt allemaal voorbeelden mee zodat je meteen een idee krijgt van het effect in jou interieur en de combinatie van kleuren, stoffen en materialen. Ook als je met verschillende smaken te maken hebt kan zij deze bij elkaar brengen. Helga inschakelen betekent een enorme tijdsbesparing qua shoppen! Twijfel je nog? Gewoon doen joh! Krijg je geen spijt van! 

Astrid M.

Volg mij op Instagram @enhelgastyling